[Resolved] No reward after posting to Facebook


  • Default avatar
    peter49    
     10 months ago
    0

    Hi, I have an invitation form with an email tab and a Facebook tab. The email tab works fine.

    But the Facebook tab does not seem to send out a reward. This is what happens:
    post a pre-defined text to FB using the invitation form
    directly after the post, system message: thanks for posting to Facebook, your reward has been sent

    But in the mailbox, no reward appears. The FB referral also does not appear in the referrals list.

    So how does this work? From the documentation, this is not clear to me.
    By the way, If I make a FB referral rule and place it on my page using a module, it works. The trouble is with the invitation form.

    I noticed that when I choose the Form Type, I can choose 'post to Facebook wall' but the actual form I get is an email form. Could it be something with my installation? I had some database issues, you solved this 2 days ago in this post: https://awodev.com/forum/other-applications/aworewards/aworewards-rule-not-saving

  • Default avatar
    peter49    
     10 months ago
    0

    Hm, it looks like the same problem as here: https://awodev.com/forum/other-applications/aworewards/aworewards-rule-not-saving

    After I save the rule, the customer type goes back to 'everyone'. Should I uninstall Aworewards, delete the tables and reinstall it?
  • Default avatar
    peter49    
     10 months ago
    0

    I think I got it working by uninstalling AwoRewards, deleting old tables + cache and then re-installing AwoRewards. Now my new rules have the correct settings. So probably an old install was causing trouble.