Custom field not showing


  • Your avatar
    seyi    
     4 years ago
    0

    Hi,

    Custom fields are not showing on the certificate or in the email.

    My custom attribute is exactly the same as the Awo configuration.

    I've read the forum, manual and blog post.

    What else do I miss?

    Thanx in advance.
  • Default avatar
    sergio    
     4 years ago
    0

    Hi, in additttion:

    I use Version: 1.4.5 pro
    Joomla 1.5.25
    VM 1.1.9
  • Your avatar
    seyi    
     4 years ago
    0

    Hello,

    If you have read through everything and believe you set it up correctly then I cannot be sure what the problem is. So you setup the custom attributes message, from name and from email and you filled those out when purchasing. When the gift certificate is sent out, is it sent to the customer who purchased or to the email filled out while buying? May you could send a private message temporary admin access to take a look?
  • Default avatar
    allan0    
     4 years ago
    0

    Hi Seyi,

    I think I an having a similar issue with this. I sent you a pm for the website www.flyleadingedge.co.UK.

    One field is appearing ok so I am struggling where to look!
    Any help welcome,

    Allan
  • Your avatar
    seyi    
     4 years ago
    0

    Hi Allan, I have sent a reply.
  • Default avatar
    allan0    
     4 years ago
    0

    Seyi,

    Virtuemart product has:-
    recipient name;recipient message;recipient email

    AWO configuration has:-
    Custom Attribute Recipient Name Field
    Custom Attribute Recipient Email Field
    Custom Attribute Recipient Message Field

    Gift Certificate profile has the following tag options:-
    {website}
    {gift_certificates}
    {purchaser_first_name}
    {purchaser_last_name}
    {recipient_name}
    {recipient_message}
    {image_embed}
    {product_name}


    I cannot get this to work at all! I am sure I am doing something wrong but after 2 days I just can't see it....